De Oostenrijksegids

Oostenrijk Wintersport | Oostenrijk Vakantie | Skigebieden Oostenrijk

Wintersport Oostenrijk

Kaart Oostenrijk Wenen Neder-Oostenrijk Stiermarken Karinthië Salzburg Burgerland Opper-Oostenrijk Tirol Tirol Vorarlberg Oostenrijk is van alle wintersport bestemmingen nog steeds onbetwist nummer één voor de wintersporters. Een wintersport vakantie in Oostenrijk is een combinatie van sportieve activiteiten in een prachtige witte besneeuwde wereld.

Het wintersport seizoen in Oostenrijk begint in november en loopt door tot in april. Alle informatie voor een wintersport vakantie in Oostenrijk vindt u hier op De oostenrijkse Gids. Wij bieden u uitgebreide informatie over verscheidene hotels en pensions in Oostenrijk. U kunt direct zoeken & boeken. De Oostenrijkse Gids biedt u gedetailleerde informatie over de belangrijkste skigebieden, sneeuwhoogtes, skiën, langlaufen, bergwandelen, skipas prijzen, het weer in Oostenrijk en skigebied beschrijvingen.

De skigebieden in Oostenrijk met verse sneeuw lonken naar de vele skifanaten. Wintersport in Oostenrijk is zorgeloos genieten van een fraaie omgeving en de après-ski.

Syfiori aquarium voedingsproducten